Semesterplaneringen klar

Wallanders Ystad

Efter midsommar tänker vi förverkliga en resa till Skåne. Under husvagnstiden så besöktes i stort sett hela Sverige inklusive Småland, Halland och Västkusten. Men till Skåne räckte tid och ork inte till.

Nu då man blivit tidsmiljonär på heltid kan Skåne besökas. Vi reser naturligtvis med tåg, det bästa sättet (även miljömässigt) att uppleva resandet. Tågresan från Umeå till Hässleholm tar faktiskt bara drygt 12 timmar enligt tidtabell, men att åka tåg nu för tiden ger ju en ny dimension av spänning; kommer vi fram som planerat eller?

Väl i Skåne är tanken att via bil besöka Österlen, Wallanders Ystad, Lund och Torekov och andra miljöer som passeras. Hoppas att det fina sommarvädret vi hade under maj fortsätter även framöver i Skåne.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: