Flyttider

CIMG1845

En månad kvar av vårt liv på Aspvägen. Nu går all tid åt till att slänga, sälja och skicka till barn, grannar, vänner och återvinningsföretag. Att man kan samla på sig så mycket! Dessutom verkar kaoset växa och oredan bli större ju mer vi närmar oss den för någar månader sedan ganska avlägsna flyttdagen. För ett år sedan upplevde jag att garaget var mycket välstädat!

Vi har visserligen bott här i 22 år, men ändå?  Det är i själva verket så enkelt att det utrymme man har till förfogande fylls upp med automatik. En lärdom av detta blir, att inte skaffa sig så mycket biytor, för då måste man aktivt sortera bort något när man införskaffar nya ”nödvändiga” utrustningsdetaljer i hushållet, typ TV-apparater, datorer, digitalboxar, cyklar, snöslädar mm. mm.

Idag var vi och hämtade flyttkartonger från flyttföretaget vi anlitat. Börja med 125 stycken föreslog dom! Jag sa att 100 måste absolut räcka, vi får väl se vart det slutar.

I övrigt är nu muckarkammen inställd på den 17 maj, Norges nationaldag, då stillheten lägrar sig över det kaos som just nu råder och vi kan luta oss tillbaka i soffan på H21 och fira att allt är på plats i nya bostaden.  Man ska ju sätta tydliga och mätbara mål enligt all projektstyrningsinformation som passerat mitt medvetande. Nu är alltså målet satt till 39 dagar muck!

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *