Ljusfestival i Umeå

I dag klockan 19.00 invigdes årets ljusfestival i Umeå. Vi cyklade ner på stan (när cyklade vi senast i mitten på november?) och tittade på alla  mer eller mindre fantastiska idéer som lyste upp centrum.

Mest imponerande var denna labyrint av ljuslyktor som barn i Umeå gjort genom att samla ihop och dekorera över 4100 glasburkar av olika sorter, ett imponerande arbete. Massor av umeåbor var ute och uppskattade alla installationer, bara det var trevligt. Detta kulturarrangemang håller på att bli en fin tradition! Hur stort blir det 2014?


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Warning: Undefined array key "ltasurl" in /customers/8/e/d/wikdahl.eu/httpd.www/wp-content/plugins/flash-video-player/flash-video-player.php on line 96 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/8/e/d/wikdahl.eu/httpd.www/wp-content/plugins/flash-video-player/flash-video-player.php on line 96