Släktforskning, ett försök till kartläggning av alla Wikdahl (Vikdahl) i Sverige

Under hösten och vintern har jag i min släktforskning kunnat lägga lite pussel med  alla som bär vårt efternamn (men med lite varierande stavning). Det verkar som jag nu lyckats till 98% att koppla alla personer till sina förfäder.

Då det berör även de som lever och är kartlagda i närtid kan jag inte publicera denna del av min forskning, utan drar en gräns vid cirka 1940, vilket är en allmänt accepterad gräns med hänsyn till personlig integritet.

Min kartläggning ligger i en länk HÄR. Öppna länken och sök efter något namn som är bekant eller känt. Sedan går det länka sig bakåt till anfadern.

Är du intresserad av den nyare delen av forskningen går det bra att sända e-post till anders(snabela)wikdahl.eu och beskriva från vilken anfader ättlingarna önskas. Beskriv också vilken koppling som finns till efternamnet eller annat motiv till att efterfråga de yngre ättlingarna. Jag är också tacksam för dina kommentarer i övrigt!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Släktforskning, ett försök till kartläggning av alla Wikdahl (Vikdahl) i Sverige”

 1. Profilbild för Karin Wikdahl
  Karin Wikdahl

  Hejsan!
  Upptäckte några fel då jag halkade in på din släktforskning. Jag heter Karin Wikdahl och är dotter till Karl Bertil Wikdahl 21.03.02.-17.05.2000. Det står att hans mor heter olga Elisabet Persson men det ska vara Petterson. Min far fick tre barn med sin första fru, Emmy Wikdahl f.Löfgren. Mina bröder står med men inte jag. Hade jag inte varit otroligt lik min far och farmor så hade jag kanske börjat undra…
  Hör gärna av dig om det är något du undrar över.
  Mvh Karin Wikdahl