Inte utan mina tofflor! Alternativt toffelbärare 24/7

Dagligen använder jag tofflor på fötterna inne (och ute på sommaren). Mina fötter skulle annars jämt vara iskalla. Det beror förmodligen på att jag tänker så mycket att blodflödet till fötterna stryps för att kroppen ska hushålla med energi. Kalla fötter är helt naturligt så här på vintern då det är 25 till 30 grader kallt ute, men jag kör med tofflor året runt, dygnet runt!

Det här med dygnet runt gäller verkligen. På natten åker duntofflorna på. Visserligen kan det fram mot sommaren hända att de åker av igen men himla skönt är det att krypa i säng med dem i alla fall.

Det finns några korta stunder på dygnet då jag inte har tofflor på. Till exempel då jag duschar, kanske man skulle investera i badtofflor?


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *