Operation sågning och rivning tegelmur

Nu är alla beställda vitvaror på plats, ja nästan. Naturligtvis passade inte den nya induktionshällen i hålet efter den gamla. Bredd och djup var exakt samma, men höjden hade jag inte kollat. Därför startade operation sågning av mexitegelsten för att få plats med spishällen. All nödvändig maskinutrustning samlades ihop, utrymmet kring spisen kläddes in med absolut täta lakan och maskiner och belysning arrangerades. Själva operatören, dvs. undertecknad, ikläddes nödvändig personlig utrustning för att på bästa arbetsmiljömässiga sätt angripa tegel muren, se nedan.

Operatör före ingrepp

Själva arbetet kunde då börja. Det gick fint men dammade fruktansvärt under lakanen. På slutet hjälpte inte belysningen mycket. På en halvtimme var jobbet klart och jag kunde  med viss stolthet kliva ut ur lakanstältet. Naturligtvis hade det läckt ut ”lite” damm men ändå är jobbet över! Hur resultatet blev? Det får vi se då dimman lagt sig om några timmar!?.

Operatör efter ingrepp, men före sanering


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *