Semestersammanfattning

Så är det dags att återgå till arbetstakt igen efter en lång och skön semester i 5 veckor. Det har dessutom varit min längsta semester under arbetskarriären. Normalt i anläggningsbranschen har sommarsemestern varit 3 till 4 veckor. Det har dessutom varit min sista ”normala” semester under sommartid, nästa år är det långledigt i form av arbetsfritt i all framtid.

Årets sommar har varit en av de bättre vädermässigt och livligaste på bra länge. Till midsommaren var det vår tur att gästa Sillskatan utanför Skellefteå, som vanligt trevligt och lättsamt. En bild från silltårtan får illustrera den helgen.

I början på juli kom vår dotter med hunden Stina på långbesök. Hundvalpar är något speciellt, att få deras tillit och möta en trofast blick är stort. Jag vet inte om de rackarna medvetet kan anlägga den där ”jag behöver dig”-blicken, eller om det bara är vi som inbillar oss det. I alla fall så har Stina påverkat oss på detta förtjusande sätt.


Juli fortsatte med besök hos vänner och vänbesök hos oss, minisemester till Bjuröklubb och inte minst, inköp av tvättmaskin till stugan.

Sedan kommer son, sonhustru, barnbarn och två taxar till oss i stugan. Nu kommer en period där det mesta går på högvarv. Vi hinner ändå njuta av barnbarnen och varandras sällskap emellanåt under en vecka som naturligtvis gick rasande fort.

Så nu mitt under pågående åskväder kan jag konstatera att denna sommar, som visserligen inte alls är slut än vädermässigt, blir mycket trevlig att minnas.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *