Total makeover

Jag har faktiskt känt mig ganska risig den senaste tiden. I och för sig kan ju mycket bero på att vi har blivit utsatta för en ovanligt kall och lång vinter, men det gäller ju hela Sverige. För att muntra upp mig har jag därför börjat planera en liten restaurering av mitt utseende.

Varför jag gör det handlar inte bara om den mentala delen, utan också om den fysiska förmågan att klara av kommande belastning i arbetet senare i år.

En konsult från Stockholm är inkopplad. Denne har till att börja med fått bilder på mig från alla håll. Det första svaret har nu anlänt och det kanske inte var allt för uppmuntrande, med tal om amatörmässig skötsel och breda vinklar. Onekligen känns det känns lite fräckt, jag har bara använt helt naturliga rengöringsprodukter!

Till och med kan det bli fråga om kirurgiska ingrepp för att räta till några kritiska brister. Min förhoppning är då att ingreppet blir gjort snarast och i god tid före sommaren, så att konvalescenstiden är avklarad före 15:e maj.

Jag kommer att hålla er underrättade om framstegen och visa bilder av de uppnådda resultaten senare.

Under tiden en länk till konsultens idéer och förslag.

Äppelträdet

Hälsningar

Äppelträdet på Aspvägen 2 i Umeå.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Total makeover”

  1. Profilbild för maria

    Nu kan du hälsa äppelträdet att planen är klar och väntar på feedback från ett riktigt proffs: http://maria.norrlage.se/2010/02/28/appeltradsmakeover/

    Men den 15 maj kan du glömma! Det finns inga genvägar till det perfekta äppelträdet. Här pratar vi 10-15 år innan det blir några skönhetspris..