”Alla med efternamn Wikdahl eller Vikdahl i Sverige”

Jag har i min släktforskning kunnat lägga lite pussel med  alla som bär vårt efternamn (men med lite varierande stavning). Det verkar som jag nu lyckats till 98% att koppla alla personer till sina förfäder.

Då det berör även de som lever och är kartlagda i närtid kan jag inte publicera denna del av min forskning, utan drar en gräns vid cirka 1940, vilket är en allmänt accepterad gräns med hänsyn till personlig integritet.

Min kartläggning ligger i en länk HÄR. Sidorna är senast uppdaterade den 2 februari 2012. Öppna länken och sök efter något namn som är bekant eller känt. Sedan går det länka sig bakåt till anfadern.

Är du intresserad av den nyare delen av forskningen går det bra att sända e-post till anders(snabela)wikdahl.eu och beskriva från vilken anfader ättlingarna önskas. Beskriv också vilken koppling som finns till efternamnet eller annat motiv till att efterfråga de yngre ättlingarna. Jag är också tacksam för dina kommentarer i övrigt!

Kommentarer

Ett svar till ””Alla med efternamn Wikdahl eller Vikdahl i Sverige””

 1. Profilbild för Maria Strand
  Maria Strand

  Hej Anders! Skickar ett meddelande här eftersom en annan epost-adress jag hade inte fungerar.
  Dina uppgifter har jag fått från min kusin Boel Olsson (Stenberg). Min mormor mor var Helena Mathilda Wikdahl.
  V 28-29 kommer vi vara på en rundtur i Norrland och träffa släkt till min sambo Dan (Kalix, Piteå, Umeå, Sundsvall). Min släkt (mormor Lina Stenberg m fl) bodde i Skellefteå, men vad jag vet finns inga kvar där nu.
  Du har tydligen släktforskat mycket och det vore kul om vi kunde ses. Hälsningar Maria Strand 070-575 86 86 maria.strand@nok.se