Nostalgi i kubik!

Juli månad 2012 har passerat och med det en mycket minnesvärd och trevlig sommarmånad. Vädret har i jämförelse med inne i Umeå varit förträffligt ute i stugan, nästan för lite regn om man ska ha en perfekt gräsmatta. På havet har det varit många dagar med möjlighet att åka båt, det var länge sedan.

Nu över till nostalgin, vi börjar med den klassträff som ordnades 50 år efter vi gick ut enhetsskolan i Skellefteå. Helt otroligt vad minnen och namn dök upp, som legat djupt  dolda i många år. 18 personer av 38 möjliga började med lunch och presentation ute på Nordanå, sedan guidad busstur genom Skellefteå, middag på den nya restaurangen Bryggarbacken och eftersits till 1.30! Trevligt!

18 personer samlade framför Kanalskolans pelargång

 

Nästa händelse var ett hastigt besök i den sommarstuga i Sikträsket som jag har många minnen från. Där hade jag möjlighet att tillbringa många somrar under min ungdom. Stugan var min moster och morbrors, men jag var som ett barn i huset!

Sommarstugan i Sikträsket 2012

Det bästa till sist! Under nästan två veckor har barnbarnen varit uppe hos oss tillsammans med sin pappa. Tiden gick naturligtvis fort och mycket hann vi göra, här kommer några bilder:

Full fart på lådbilen!
Skottkärretåg!

 

 

 

 

Födelsedagsfirande för femte året
Badpoolare

Publicerat

i

,

av

Etiketter: