Varning för hunden!

I onsdags kom vår dotter till stugan med sin lilla hundvalp Stina. Stina är född den 28 mars i år och är en ”trevägskorsning” mellan papillon/chihuahua och tibetansk spanniel. Hon väger just nu drygt 3 kilo och ska så småningom bli dubbelt så tung.

Man kan inte säga annat än att det är den livlig krabat. Hon verkar också vara mycket kavat och trygg. Den energi som finns i denna lilla kropp kan man bli mycket avundsjuk på. Hon tröttar inom några minuter ut äldre hunddamer med sina lekförsök. Vi vuxna som kan disponera resurserna lite bättre räcker ändå inte till i längden.

Nu har jag anställt Stina som trädgårdsmästare med huvudansvar för bevattningen av gräsmattan under nuvarande torka. Hon har tagit sin an sommarjobbet med förväntad energi. Nästa steg, om några år, så får hon ta över gräsklippningen också!


Publicerat

i

,

av

Etiketter: