Hallå Europa och resten av världen!


Nu börjar ett lite mer aktivt skede på min nya hemsida, där jag naturligtvis börjar med att önska alla besökare en god fortsättning på det nya året 2010. Det nya året har börjat med snö och kyla, något jag som norrlänning inte har något emot. Fyra rejäla årstider är en orsak till varför jag blivit kvar i denna landsdel. Umeå är dessutom en trevlig stad att leva och verka i, en stad som varken är för liten eller för stor och där man nu har merparten av sin bekantskapskrets samlad. Förutom barnen då, som ju bor i Stockholm naturligtvis.

Min målsättning är att göra några inlägg per månad i denna blogg, men i början kan det med nyhetens behag bli lite oftare. Ämnet kommer att skifta och även kategoriseras, i början betraktar jag allt som framsteg medan jag lär mig.

Det bästa som kan hända med denna sida är att det uppstår någon form av dubbelriktad kommunikation kring mitt skrivande, så kommentera mer än gärna vad ni ser.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Hallå Europa och resten av världen!”

  1. Profilbild för Anders

    testar en kommentar här

  2. Profilbild för maria

    Bra jobbat med hemsidan, du kommer vara familjens proffs inom kort! 🙂