Hem > Det ska vi fira, Framsteg > Årets stugprojekt, ny vedbod

Årets stugprojekt, ny vedbod

Äntligen börjar projektslutet närma sig. Nu fattas inte mer är lockpanelen, som är färdigkapad och målad,  så är vedbodbygget fulländat. Kanske lite stort för att bara vara vedbod, men friggebodmåtten innehålls i alla fall.

Detta är också ett resultat av försäljningen av villan tidigare i år. Trots att vi under ett halvt år avvecklat/gett bort/sålt olika inventarier som aldrig kommit till användning på senare år, blev det nödvändigt att bygga ett litet förråd som under en övergångstid kan härbärgera diverse prylar tills de kan betraktas som ej nödvändiga.

En nyttig erfarenhet är också att den förrådsyta du disponerar, den fyller du upp (med råge)!

Nya vedboden 20130915

Undertecknad framför nya vedboden

Categories: Det ska vi fira, Framsteg Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.