Uppdateringar…..

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg här. Det har egentligen ingen förklaring annat än att tiden går fortare och fortare för varje decennium som man lägger bakom sig.

flaggstång

Tid till några resor har det blivit, till Gotland och till Rumänien. Minnen från dessa ska jag vid tillfälle redovisa. Två resor till Stockholm hann vi också för att hälsa på barn och barnbarn. Där gjorde vi ett snabbesök på korvfestivalen i Nackastrand , där jag som medlem i parisarakademin kunde avnjuta en parisare grillad av akademins ordförande.

Släktforskningen ska uppdateras eftersom jag fått några tips på samband till andras forskningar, men släktforskning är ett arbete som får bedrivas mest på vinterhalvåret för min del.

Sedan finns saker att göra här på sidan. Mitt fotogalleri har hakat upp sig någon stans, förmodligen på grund av att WordPress har gjort uppdateringar.

Den närmaste tiden ska sommarstugan uppdateras till version 4.0, vilket innebär köksöversyn med bl.a. inmontering av diskmaskin samt slipning och lackering av golv. En 8 meter lång flaggstång ska förgylla tomten och ett lusthus som heter Pyrola 5 från Willabgarden ska inköpas och monteras.

pyrola5

Så uppdateringar är nyckelordet under de kommande månaderna!


Publicerat

i

av

Etiketter: