BMW vägvisarna

Min egen BMW

Min BMW från 2006 har nu gått  10000 mil och det börjar vara dags att titta på en ny bil. Lämpligt nog lanseras en tävling ”BMW Vägvisarna” där en ny BMW 320d är första (och enda) priset.

Ja, jag tillhör de cirka 19000 personer i Sverige som under de senaste 15 dagarna jagat en BMW som importören  gömt på Googlekartan någon stans i landet. Lördagen den 8 september hittade en lycklig person den på adressen Bergskalhyttan 31, i Filipstad. Stort grattis till vinnaren, vem det nu är. Tack för att nu jag fått tillbaka ett liv vid sidan av datorskärmen, det här spelet var mycket beroendeframkallande, pinsamt men sant.

Själv har jag lagt ned 25 timmar  i tid och klickat mig fram genom nästan 16000 rutor, bytt till mig 12ooo rutor, hittat 3 vägvisare, många falkögon och ännu fler bonusrutor, men tyvärr var jag inte i närheten av platsen där bilen var placerad. Jag gick i ”triangelfällan” och bortsåg från att det enbart var riktningen som vägvisarna gav.

Nog om detta, det måste från BMW:s sida vara ett ganska lyckat jippo till en mycket billig penning att få så många personer engagerade och läsande all möjlig information om bilen för att eventuellt hitta någon dold ledtråd. Kostnaden för programmeringen och teknikstödet är väl den stora posten, bilen kostar väl inte  mer än 200 000 exklusive moms för importören. Billig och effektiv marknadsföring, så grattis även till BMW Sverige!

Tur att det var fel färg på bilen, annars hade jag grämt mig över att bilen inte blev min!

Tävlingsvinsten

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.